Snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid naar een hoog niveau brengen

NIEUWE FUNCTIES

  • Hoge leessnelheid
  • Geoptimaliseerd voor OLR
  • De antennes kunnen naast elkaar worden geplaatst zonder SNN loftPOINT
  • NIEUWE waterbestendige pluggen beschikbaar

Met het debuut van de Speed ​​Antenna dachten we dat we ons technologische meesterwerk al hadden gemaakt, maar onze nieuwste hardware-ontwikkeling heeft onze technologie naar een heel nieuw niveau getild.

Naast hun bestaande kenmerken die de markt overtreffen, kunnen de 8-velds en 12-velds Speed²-antennes nu naast elkaar worden geplaatst zonder dat een SNN Loftpoint nodig is (let op, voor hybride gebruik met Speed- of PLB-antennes een nieuwe loftPOINT SNN² nodig).

Een LED op het deksel van de behuizing signaleert de functie van elk afzonderlijk antenneveld tijdens het testen van de antenne. En onze Speed²-antennes worden geleverd met waterbestendige stekkers om het risico op waterschade aan de elektronica aanzienlijk te verminderen.

Voor One Loft Races is de antennecapaciteit nu bijna verdubbeld dankzij Speed² - waardoor het maximale aantal antennes van 64 naar 120 is gebracht.

Deze antenne is onovertroffen veilig en snel!

Het speciale ontwerp van overlappende antennevelden garandeert het hoogste niveau van klokbetrouwbaarheid over het gehele oppervlak van de antenne.

De BENZING Speed² biedt ook een nieuw type bereiktest voor de chipringen, met behulp van LED-signalen en individuele functionele tests voor elk antenneveld.

Dit 'dubbele klokken'-systeem voor postduiven betekent een dubbel veiligheidseffect en laat geen ruimte voor fouten.

Met de BENZING Speed² vindt u alle hoogwaardige functies van onze vorige BENZING-antennes, gecombineerd met nieuwere geavanceerde modules die de veiligheid en snelheid verhogen en tegelijkertijd de impact op het milieu verminderen

 

 

UW VOORDELEN

NIEUWE! SPEED²-antennes kunnen naast elkaar worden geplaatst zonder loftPOINT SNN

Geoptimaliseerde leesafstand voor de nieuwe BENZING Pro²-chipringen

Hoge leessnelheid over het gehele oppervlak zonder dode zones

Chipbereiktest met LED

Maakt 12 overlappende velden in 2 rijen of 8 overlappende velden in 2 rijen mogelijk

Plat, slank ontwerp met een hoogte van 2,7 cm

Ongeëvenaarde veiligheid en snelheid

Geoptimaliseerd voor One Loft Races

Voor BENZING M3 en BENZING M1

GEWELDIGE FUNCTIONALITEITEN

De nieuwe BENZING Speed²-antenne overtuigt door de volledige functionaliteit van de vorige BENZING-antennes, verbeterd door extra modules op het gebied van veiligheid, milieubescherming en snelheid.

Met zijn speciale ontwerp en overlappende antennevelden garandeert BENZING het hoogste niveau van klokbetrouwbaarheid over het gehele antenneoppervlak. Daarnaast biedt de nieuwe Speed² een nieuwe bereiktest van de chipringen, aangegeven door LED-signalen en een aparte functionele test van elk afzonderlijk antenneveld. Het dubbel klokken van de duiven leidt tot een dubbel veiligheidseffect, waardoor disfuncties volledig worden geëlimineerd.

 

 

 

Hoe sluit je je antennes aan?

Tot drie 12-veld SPEED²-antennes of zes 8-veld SPEED²-antennes kunnen zonder extra voeding op het BENZING M3-systeem worden aangesloten.

Het systeem kan op elk moment worden uitgebreid tot maximaal 64 SPEED²- of G2-antennes met behulp van de voedingsadapter.

MEER VOORDELEN

Nieuwe waterdichte pluggen voor de antennes

Tot 120 SPEED²-antennes in OLR-modus

Dubbele beveiliging – duiven worden dubbel getimed

Stroomverbruik wordt met 50% verminderd

Spatwaterbestendig

3,2 meter aansluitkabel meegeleverd