Slimme functies voor een uitzonderlijke prijs

Introductie van de geheel nieuwe BENZING M2 – onze volgende generatie BENZING duivenklok die vol zit met alle functies voor de moderne racebehoeften van vandaag – en nog veel meer.

De M2 is perfect voor duivenliefhebbers over de hele wereld die kleinere tot middelgrote hokken houden, maar die de waarde van hoogwaardige technologie van een zeer vertrouwde en bekwame fabrikant wensen.

Al onze klokken zijn goedgekeurd door FCI

De klok wordt standaard geleverd met een kleurenaanraakscherm en is ook ultralicht voor gemakkelijke draagbaarheid en gemak.

Door de levenslange batterij van de klok (40 jaar gegarandeerd zoals ook bekend bij de M3) is er geen batterijservice nodig en kunnen eventuele updates door de duivenmelkers zelf worden gedaan.

De M2 kan tot 500 duiven in zijn geheugen verwerken, een onbeperkt aantal gelijktijdige vluchten verwerken en op elk moment verbinding maken met 8 antennes.

 

 

Hoe sluit je je BENZING M2 op zolder aan?

Tot drie 12-veld Speed²-antennes of zes 8-veld Speed²-antennes kunnen zonder extra voeding op het BENZING M2-systeem worden aangesloten.

 

Het systeem kan op elk moment worden uitgebreid tot maximaal 8 PLB Speed²- of G2-antennes met behulp van de PLB-stroomadapter.

MEER VOORDELEN

Precisieklok 0,001 seconden nauwkeurig

De Zwitserse kwartsklokeenheid zorgt voor een onovertroffen precisie bij de raceregistratie (1/1000 seconde)

Gebruiksvriendelijk met touchscreen

BENZING M2 wordt geleverd met BENZING's gemakkelijk afleesbare kleurentouchscreen dat menunavigatie eenvoudig maakt

Geavanceerde hokdiagnose

Comfortabel bewaken en functioneel testen van ringen en antennes. Door de ringtester of enkele chipring boven de antenne te houden, kunt u binnen enkele seconden controleren of alle onderdelen van het systeem correct werken - zowel voor als tijdens de race

Directe online resultaten

Geniet van een snelle verbinding met de BENZING Cloud en bekijk uw realtime resultaten op mypigeons.live of ontvang gratis push-upmeldingen

Handige USB-connector

Upload en download eenvoudig uw gegevens via het apparaat met behulp van een eenvoudige USB met 3 opties (powerbank-configuratie, gratis firmware-updates en archiveren met print- en geschiedenissoftware)

500 duiven en 8 antennes

Geheugen voor 500 duiven, modus voor één liefhebber en tot 8 Speed²- of G2-antennes kunnen worden aangesloten

Wil je je resultaten LIVE en ONLINE zien?

Ga aan de slag met onze BENZING Live SMART HUB. Onze eenvoudige hardware maakt verbinding met de klok, met resultaat zichtbaar in de app. Compatibel met de BENZING M2, M3, M1, G2+ en het Clubsystem.

Alle nieuwe updates worden direct in realtime aan uw app toegevoegd.