Kampioenen kiezen voor de Benzing M3

De Benzing M3 overtreft al jou verwachtingen met name zijn super luxe moderne uitstraling zegt al genoeg. De performance van de Benzing M3 is ongekend en dat maakt hem dus de enige echte waardige opvolger van de Benzing M1.

Liefhebbers wereldwijd die niets aan het toeval over willen laten kiezen voor de Benzing M3. Al onze ervaringen zijn samen gekomen in deze hyper moderne High-class duivenklok en zal het plezier van de liefhebber nog meer vergroten.

UW VOORDELEN

Precisie klok

Zwitserse quartz uurwerkeenheid zorgt voor onovertroffen precisie bij raceregistratie (1/1000 seconde)

Ongelooflijk snel

Onze snelste, best presterende processor tot nu toe (tot 10x sneller dan de vertrouwde BENZING M1)

Online resultaten

Geniet van een snelle verbinding met BENZING Live Smart Hub en bekijk uw realtime resultaten op de website van mypigeons.live

Extra groot kleurenscherm

Bekijk en gebruik eenvoudig uw racegegevens met ons grote kleurenscherm

Sluit tot 64 SPEED/SPEED²-antennes aan

Met de BENZING M3 kunt u nu tot 5 keer zoveel antennes aansluiten in vergelijking met het gemiddelde duivenkloksysteem. U hoeft niet meerdere klokken te kopen - onze klok heeft u gedekt!

Geavanceerde hokdiagnose

Comfortabel bewaken en functioneel testen van ringen en antennes. Door de ringtester of enkele chipring boven de antenne te houden, kunt u binnen enkele seconden controleren of alle onderdelen van het systeem correct werken - zowel voor als tijdens de race.

Al onze klokken zijn goedgekeurd door de FCI

De combinatie van onze supersnelle processor met zeer nauwkeurige Zwitserse kwartsklokeenheid (tot 1/1000 van een seconde) maakt de BENZING M3 de meest nauwkeurige klok op de markt voor de registratie van uw aankomsten.

De BENZING M3 heeft een perfect ontworpen gebruikersinterface met een extra groot kleurenaanraakscherm, dat menunavigatie eenvoudig maakt.

Al deze grensverleggende technologie zit in een slanke en zeer robuuste aluminium behuizing die heerlijk in de hand ligt.