BENZING Live-gebruikers krijgen een upgrade

Tienduizenden BENZING Live-gebruikers over de hele wereld kunnen nu profiteren van de live-technologie en gegevens die beschikbaar zijn op het MyPigeons-platform en contact leggen met collega-duivenliefhebbers, clubs en federaties over de hele wereld.

  • Alles in één platform – resultaten, trainingen en races in één oogopslag
  • Duivenprestaties en statistieken
  • SMART Loft-functies en nog veel meer

De fusie van deze twee platforms creëert een nieuwe online krachtpatser voor de duivensport, waar persoonlijke hokinventarissen, vergelijkende statistieken met concurrenten en wereldwijde live training en raceresultaten allemaal harmonieus op één super verbonden platform bestaan.

UW VOORDELEN

Bekijk uw raceresultaten online in detail en vergelijk uw resultaten met die van anderen

Alles in één platform voor races en managementtools

Nieuw duivenbeheer en krachtige analyses

Smart Loft-functies – gedetailleerde informatie over loft-apparaten en -aansluitingen

Eenvoudig GPS-gegevens van de kaart ophalen en instellen

Maak contact met andere gebruikers in ‘Mijn liefhebbers’ en deel uw resultaten op sociale media

Zie je vluchtopnames mobiel

BENZING Live-gebruikers kunnen nu afscheid nemen van het handmatig invoeren van lossingscoördinaten voor de trainingsvluchten, omdat de verbinding met MyPigeons ervoor zorgt dat de opname automatisch gebeurt.

Gebruikers kunnen eenvoudig op de knop 'Duiven nu vrijgeven' drukken om automatisch de vereiste gegevensvelden voor training in te vullen die onmiddellijk op MyPigeons verschijnen.

  • Verbeterde mobiel-responsieve interface
  • Volledige integratie van de routekaart - vind eenvoudig het bevrijdingspunt of bekijk uw route uitgestippeld
  • Ontdek de GPS-coördinaten via smartphone
  • Noteer de afstand vanaf het hok met de afstandsberekeningstool

 

 

Meer om over te weten

 

Slimmere beslissingen nemen

 

Krijg met een 24/7 SmartHub-verbinding gedetailleerde informatie over loft-apparaten die nu permanent verbonden zijn met de cloud

 

 

Perfecte profielen en krachtige analyses

Nu heb je een vaste plek om gedetailleerde duivenprofielen aan te maken en op te slaan, terwijl je andere gebruikersprofielen kunt bekijken om belangrijke vergelijkende statistieken te creëren.

 

 

 

Alles is geautomatiseerd

Zeg vaarwel tegen handmatige invoer van coördinaten van bevrijdingspunten voor trainingsvluchten. MyPigeons zorgt ervoor dat alle gegevensregistratie automatisch gebeurt.

 

 

Clubbeheerders krijgen een upgrade

De fusie met MyPigeons zorgt ervoor dat clubbeheerders nu alle gegevens die ze nodig hebben binnen handbereik hebben - met uitgebreide filteropties en systeemlogboeken om ervoor te zorgen dat alle clubraces en trainingen soepel en transparant verlopen.

 

 

Rijke duivenprofielen en
krachtige analyses

Met het BENZING Live-systeem konden gebruikers alleen eenvoudige gegevens over hun duiven registreren en raadplegen, zoals het aantal inkorvingen en aankomsten.

Nu een duif eenmaal een vlucht of training heeft voltooid, heeft hij een permanent profiel op MyPigeons zodat alle gebruikers het kunnen zien en de liefhebber zijn persoonlijke hokinventaris kan volgen .

De liefhebber kan persoonlijke details zoals foto's, namen, kleuren enz. invoeren, terwijl MyPigeons het harde werk overneemt om alle live training- en raceresultaten voor elke duif binnen te halen - via de BENZING Live Smart Hub.

Er is volledige zichtbaarheid voor alle Mypigeons-gebruikers, die ervoor kunnen kiezen om hun eigen favoriete en zeer specifieke analyses uit te voeren - zoals de top 10 resultaten, de clubvluchtprestaties van een duif over 2 seizoenen en zoveel andere combinaties.

Slimmere verbindingen maken – 24/7

Voor BENZING Live-gebruikers opent de nieuwe verbinding met het MyPigeons-platform een ​​hele nieuwe wereld van gegevens en mogelijkheden voor live duivenraceresultaten. Voorheen kon BENZING Livers alleen verbinding maken met de firmwareversie en het serienummer van hun klok.

  • Bekijk de status van uw hok
  • Krijg gedetailleerde informatie over uw loft-apparaten
  • Geniet van Smart Loft-functies met temperatuur- en vochtigheidssensoren

Nu met een 24/7 SmartHub-verbinding kunnen ze gedetailleerde informatie krijgen over hun loft-apparaten die permanent verbonden zijn met de cloud. Bekijk uw klok, antennes, serienummer, hardware, software, GPS-gegevens en tijdzones, en de laatste verbinding.

Bekijk onze video's met betrekking tot MyPigeons