De wereld van de duivensport online verenigen

NIEUWE FUNCTIES

 • Bluetooth en Wi-Fi geïntegreerd
 • Vochtigheids- en temperatuursensoren voor het bewaken van uw hok
 • Online Update Functie

Je verwacht waarschijnlijk regelmatig technische updates van je huidige smartphoneprovider, ook al is het misschien moeilijk voor te stellen hoe ze de snelheid, functies en schoonheid van je bestaande model kunnen verbeteren!

Bij BENZING is onze benadering van technologie niet anders. Zodra we de nieuwste innovaties voor onze BENZING-reeks raceproducten hebben onthuld, gaan we direct weer aan de slag met nieuwe ontwikkelingen, zodat we je jaar na jaar de allerbeste, baanbrekende functie-updates kunnen blijven bieden.

Denk je dat je BENZING-model niet sneller, veiliger of rijker kan worden? Denk nog eens na!

De BENZING Live Smart Hub 5 kan de functies van de SMART HUB 4 aan, nieuwe functies kunnen "over-air" worden bijgewerkt. 

Wat is de upgrade?

Onze Smart Hub 4 is geüpgraded naar Smart Hub 5 en nieuwe functies zijn onder meer:

 • Een interne 2G-3G-4G-antenne
 • Standaard ingebouwde Bluetooth en Wi-Fi
 • Opgewaardeerde smart loft-diagnose om de huidige status te tonen van alle apparaten die op uw hok zijn aangesloten
 • Compatibiliteit met een optionele BENZING Smart Loft Sensor TH1 voor optimale temperatuur- en vochtigheidsmeting in het hok
 • Een geïntegreerde continue klokmodule om duiven te registreren,  terwijl u in de club bent worden uw duiven geklokt en opgeslagen in de smart hub
 • Onze online firmware-updatefunctie zorgt ervoor dat dagelijks onderhoud nu handsfree is

De BENZING Live Smart Hub 5 zal in eerste instantie de functies van de Smart Hub 4 aankunnen, terwijl nieuwe functies via de Cloud kunnen worden bijgewerkt. Het moet nu al mogelijk zijn om de Bluetooth-functies voor de nieuwe BENZING Smart Loft sensoren gebruiken tegen het einde van het 3 e kwartaal van 2021

 

 

 

 

 

 

BEKIJK AL UW AANKOMSTEN/RESULTATEN ONLINE

 • Live verzending van de aankomstgegevens
 • Eenvoudig racegegevens overzien en bewerken
 • Community- en clubvluchten beheren
 • Ontvang pushmeldingen op mobiele apparaten

Met BENZING Live Smart Hub hebben 5 duivenliefhebbers toegang tot een breed scala aan essentiële live en geregistreerde gegevens. Zo kunnen ze de aankomsttijden van hun eigen duiven live volgen en vergelijken met de gegevens van de duiven van andere liefhebbers en een pdf-rapport downloaden.

BENZING Live Smart Hub is perfect compatibel met al onze duivenklokken, inclusief de BENZING M1, G2 Express Clock en de nieuwe M3. Sluit eenvoudig onze hardware aan op de klok.

UW VOORDELEN

Live vergelijking tussen alle liefhebberse

Beheer en bewerk eenvoudig racegegevens in MyPigeons.live

Ontvang pushmeldingen op mobiele apparaten

Live verzending van de aankomstgegevens

Gegevens van elke geklokte duif worden onmiddellijk doorgestuurd naar de website mypigeons.live. Alle trainingsvluchten en wedstrijden worden getoond en kunnen op elk moment worden opgevraagd. Voor de allereerste keer stelt BENZING Live Smart Hub duivenliefhebbers in staat zich via internet te meten met elke andere duivenmelker.

Resultaten opgevraagd van overal ter wereld

BENZING Live Smart Hub biedt de mogelijkheid om alle resultaten van geklokte duiven op te vragen. Het maakt niet uit waar of wanneer de aankomst heeft plaatsgevonden, de aankomstgegevens kunnen overal worden vergeleken - 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Gepatenteerde manipulatiebeveiliging

BENZING Live Smart Hub is uitgerust met een intelligent, gepatenteerd tijdvergelijkingssysteem dat naar drie volledig onafhankelijke tijden kijkt.

Bluetooth en wifi

De bluetooth communiceert met de temperatuur- en vochtigheidssensoren in je duivenhok of maak een hotspot met je mobiel en gebruik de wifi

Temperatuur- en vochtigheidssensoren

Een Bluetooth-sensor en registreert zowel temperatuur als vochtigheid in uw duivenhok. U kunt deze waarden uitlezen en controleren in het BENZING Smart Loft Dashboard

Online Update Functie

U hoeft uw apparaat niet handmatig bij te werken, dit kan online worden geautomatiseerd

Geen contract

BENZING Live Smart Hub wordt geleverd met een simkaart vergelijkbaar met die van een mobiele telefoon. Zodra het apparaat is aangesloten, kunnen liefhebbers zich veilig en gemakkelijk registreren en toegang krijgen met een persoonlijk wachtwoord. Er zijn geen vaste tijdsverplichtingen of contracten. Elke duivenliefhebber kan zelf bepalen hoe lang hij of zij BENZING Live wil gebruiken

GPS coördinaten

De GPS-coördinaten van het hok kunnen eenvoudig online worden opgevraagd en vergeleken met de gegevens waarover de club beschikt

Hoe werkt het?

Direct klaar voor gebruik – geen internetverbinding op zolder

De BENZING Live SMART HUB werkt met een GPRS-modem waarin al een BENZING-simkaart is geïnstalleerd (inbegrepen in het lidmaatschap). Het kan in meer dan 65 landen wereldwijd worden gebruikt en vereist geen internetverbinding in het veld.

 

 

 

BENZING Live-app

Bekijk uw aankomsten op uw mobiel

De BENZING Live-app verbindt duivenliefhebbers onmiddellijk met de allernieuwste wereldwijde resultaten van duivenraces in realtime over de hele wereld - en dat allemaal terwijl u het gemak van uw smartphone gebruikt.

Om te beginnen, registreer je eerst een account bij ons op mypigeons.live

Download vervolgens onze gratis app genaamd BENZING Live voor IOS in de Apple Store of in de Google Play Store voor Android.

Zodra je de app bij BENZING Live hebt geregistreerd en je IFPN (internationaal duivenmelkersnummer) hebt ontvangen, kun je deze gebruiken om de resultaten van alle One Loft Races te volgen met behulp van een BENZING-systeem waar ook ter wereld - en nog veel meer!

 

 

 

 

BENZING Live Smart Hub PAKKETTEN

Bestel online of neem contact op met uw plaatselijke BENZING-dealer.

In ons standaardpakket profiteert u van geen jaarlijkse lidmaatschapskosten, ons gepatenteerde beschermingssysteem tegen manipulatie en een gratis wereldwijde internetverbinding.

Ons extra pakket is beschikbaar tegen een kleine jaarlijkse vergoeding en is geschikt voor de professionele duivensport of club. Het bevat een door de FCI goedgekeurde thuisevaluatie en er is geen pc of internet vereist.

 

GEEN CONTRACT

BENZING Live Smart Hub wordt geleverd met een simkaart vergelijkbaar met die van een mobiele telefoon. Zodra het apparaat is aangesloten, kunnen liefhebbers zich veilig en gemakkelijk registreren en toegang krijgen met een persoonlijk wachtwoord. Er zijn geen vaste tijdsverplichtingen of contracten. Elke duivenliefhebber kan zelf bepalen hoe lang hij of zij gebruik wil maken van BENZING Live Smart Hub.