De wereld van de duivensport online verenigen

De BENZING Live Smart Hub 3/4 - 's werelds eerste online duivensportplatform om u gedetailleerde realtime gegevens te bieden die u altijd en overal kunt openen.

Met behulp van de meest geavanceerde technologieën van BENZING worden de aloude tradities van de duivensport in stand gehouden, maar de toekomst van duivengegevens bevindt zich in de cloud!

Om met de BENZING Smart Hub aan de slag te gaan, registreert u eenvoudig een account op mypigeons.live

Download vervolgens onze gratis app genaamd BENZING Live voor IOS in de Apple Store of in de Google Play Store voor Android.

UW VOORDELEN

Live vergelijking tussen alle liefhebberse

Beheer en bewerk eenvoudig racegegevens in MyPigeons.live

Ontvang pushmeldingen op mobiele apparaten

Live verzending van de aankomstgegevens

Gegevens van elke geklokte duif worden onmiddellijk doorgestuurd naar de website mypigeons.live. Alle trainingsvluchten en wedstrijden worden getoond en kunnen op elk moment worden opgevraagd. Voor de allereerste keer stelt BENZING Live Smart Hub duivenliefhebbers in staat zich via internet te meten met elke andere duivenmelker.

Resultaten opgevraagd van overal ter wereld

BENZING Live Smart Hub biedt de mogelijkheid om alle resultaten van geklokte duiven op te vragen. Het maakt niet uit waar of wanneer de aankomst heeft plaatsgevonden, de aankomstgegevens kunnen overal worden vergeleken - 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Gepatenteerde manipulatiebeveiliging

BENZING Live Smart Hub is uitgerust met een intelligent, gepatenteerd tijdvergelijkingssysteem dat naar drie volledig onafhankelijke tijden kijkt.

Geen contract

BENZING Live Smart Hub wordt geleverd met een simkaart vergelijkbaar met die van een mobiele telefoon. Zodra het apparaat is aangesloten, kunnen liefhebbers zich veilig en gemakkelijk registreren en toegang krijgen met een persoonlijk wachtwoord. Er zijn geen vaste tijdsverplichtingen of contracten. Elke duivenliefhebber kan zelf bepalen hoe lang hij of zij BENZING Live wil gebruiken

GPS coördinaten

De GPS-coördinaten van het hok kunnen eenvoudig online worden opgevraagd en vergeleken met de gegevens waarover de club beschikt

BENZING Live SMART HUB

Realtime resultaten

Zodra je de app bij BENZING Live hebt geregistreerd en je IFPN (internationaal duivenmelkersnummer) hebt ontvangen, kun je deze gebruiken om de resultaten van alle One Loft Races te volgen met behulp van een BENZING-systeem waar ook ter wereld - en nog veel meer!

Met BENZING Live Smart Hub hebben duivenliefhebbers toegang tot een breed scala aan essentiële live en geregistreerde gegevens. Zo kunnen ze de aankomsttijden van hun eigen duiven live volgen en vergelijken met de gegevens van de duiven van andere liefhebbers en een pdf-rapport downloaden.

BENZING Live Smart Hub is perfect compatibel met al onze duivenklokken, inclusief de BENZING M1, G2 Express Clock en de nieuwe M3. Sluit eenvoudig onze hardware aan op de klok.

 

 

 

 

Hoe werkt het?

Direct klaar voor gebruik – geen internetverbinding op zolder

De BENZING Live SMART HUB werkt met een GPRS-modem waarin al een BENZING-simkaart is geïnstalleerd (inbegrepen in het lidmaatschap). Het kan in meer dan 65 landen wereldwijd worden gebruikt en vereist geen internetverbinding in het veld.

 

 

 

BENZING Live-app

Bekijk uw aankomsten op uw mobiel

De BENZING Live-app verbindt duivenliefhebbers onmiddellijk met de allernieuwste wereldwijde resultaten van duivenraces in realtime over de hele wereld - en dat allemaal terwijl u het gemak van uw smartphone gebruikt.

Om te beginnen, registreer je eerst een account bij ons op mypigeons.live

Download vervolgens onze gratis app genaamd BENZING Live voor IOS in de Apple Store of in de Google Play Store voor Android.

Zodra je de app bij BENZING Live hebt geregistreerd en je IFPN (internationaal duivenmelkersnummer) hebt ontvangen, kun je deze gebruiken om de resultaten van alle One Loft Races te volgen met behulp van een BENZING-systeem waar ook ter wereld - en nog veel meer!